Jutro proponuję ta samą drogą ale z workami na śmieci i posprzątać po sobie
Nie wiem o co chodzi z tym sprzątaniem, ale z tego co byłem po całej imprezie, to jest czyściej niż dzień wcześniej. Ale racja... lepiej siedzieć i komentować, zamiast przyjść i się dobrze bawić. A te puszki po piwie... dobre. Jak byś wszedłem głębiej w lasu to i może pralkę byś znalazł, to oznacza że też jest pozostałością po imprezie?
Co to za głupie komentarze. Szczytny cel a tu jakies oszczerstwa o zasmiecanie. Jak ludziom nie wstyd. To chyba Ci Co siedza w domu I sie ruszac nie potrafia I sami smieca. Wstyd
Biegłem wczoraj a dziś już nie mam cukrzycy.A wystarczyło wrzucić 2zl do puszki!
Jestem mieszkańcem Wierzej i brałem udział w tej imprezie, była w pełni zabezpieczona pod względem utrzymania czystości, natomiast spaceruje codziennie po lesie przywierzejskim i zbieram co roku kilkanaście reklamówek głównie plastikowych butelek, puszek i butelek po piwie, jak słyszę posprzątać po sobie to stwierdzam ,że ci co piszą mają coś z ŁBAMI, najlepiej jakby po sobie wszędzis sprzątali lu podniesli śmieć jak go widzą, lub pokazali jacy są proekologiczni. Ale takie komentarze też są dozwolone i dobrze bo pokazują jakie cymbalstwo występuje w społeczeństwie!
Dzwonię po pogotowie ... widzę, że jeden z komentujących stracił rozum
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!